Olejniny, obilniny, strukoviny
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 je vyznačená
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Zloženie: pšeničný celozrnný bulgur. Alergén
Zloženie: celozrnná pšenica-lámaná. Alergén:
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Vhodná na nakličovanie Minimálna trvanlivosť do:
Vhodná na nakličovanie Minimálna trvanlivosť do:
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Zloženie: Jačmeň siaty Minimálna trvanlivosť do
Zloženie: lúpané semená konopy siatej, neobsahuje
Zloženie: lúpané semená konopy siatej, neobsahuje
Zloženie: nelúpané semená konopy siatej,
Zloženie: nelúpané semená konopy siatej,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Zloženie: pohanka 100%. Priemerná výživová hodnota
Zloženie: šošovica, cícer. Energetická hodnota:
Bezvaječná cestovina z tvrdej pšenice. Návod na
Bezvaječná cestovina z tvrdej pšenice. Návod na
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Zloženie: mleté semeno maku modrého 70%, cukor
Zloženie: mak mletý 70%, cukor, ryž múka.
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Zloženie: ovsenné otruby. Alergén: glutén.
Zloženie: ovos. Alergén: glutén. Minimálna
Zloženie: ovos, Alergén: glutén. Minimálna
Zloženie: pestrec mariánsky - semeno. Priemerná
Zloženie: pestrec mariánsky - semeno. Priemerná
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Zloženie: pšeničné klíčky. Alergén: glutén.
Zloženie: pšenica. Alergén: glutén. Minimálna
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Návod na prípravu: varíme 14 -18 minút, 2 šálky
Bezlepková obilnina Krajina pôvodu: Peru, rok
Zloženie: ovsené otruby. Alergén: glutén. Krajina
Zloženie: raž. Alergén: glutén. Minimálna
Jednozložková surovina - Oryza sativa L. Minimálna
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Táto ryža sa používa na rizoto, paellu, nákyp a
Ryža biela, lúpaná, guľatozrnná. Minimálna
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.11.2023 Po otvorení