Olejniny, obilniny, strukoviny
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 je vyznačená
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Zloženie: pšeničný celozrnný bulgur. Alergén
Zloženie: celozrnná pšenica-lámaná. Alergén:
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do:06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do:06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Vhodná na nakličovanie Minimálna trvanlivosť do:
Vhodná na nakličovanie Minimálna trvanlivosť do:
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Zloženie: lúpané semená konopy siatej, neobsahuje
Zloženie: lúpané semená konopy siatej, neobsahuje
Zloženie: nelúpané semená konopy siatej,
Zloženie: nelúpané semená konopy siatej,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Zloženie: šošovica, cícer. Energetická hodnota:
Bezvaječná cestovina z tvrdej pšenice. Návod na
Bezvaječná cestovina z tvrdej pšenice. Návod na
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Zloženie: mak mletý 70%, cukor, ryž múka.
Zloženie: mleté semeno maku modrého, tepelne
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny,
Zloženie: ovsenné otruby. Alergén: glutén.
Zloženie: ovos. Alergén: glutén. Minimálna
Zloženie: ovos, Alergén: glutén. Minimálna
Zloženie: pestrec mariánsky - semeno. Priemerná
Zloženie: pestrec mariánsky - semeno. Priemerná
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Zloženie: pšeničné klíčky. Alergén: glutén.
Zloženie: pšeni otruby. Alergén: glutén.
Zloženie: pšenica. Alergén: glutén. Minimálna
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Návod na prípravu: varíme 14 -18 minút, 2 šálky
Návod na prípravu: varíme 14 -18 minút, 2 šálky
Bezlepková obilnina Krajina pôvodu: Peru, rok
Zloženie: raž. Alergén: glutén. Minimálna
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Priemerná
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Táto ryža sa používa na rizoto, paellu, nákyp a
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Minimálna trvanlivosť do: 06.02.2025 Po otvorení
Vyrobené z parboild ryže. Minimálna trvanlivosť
Zloženie: sezam nelúpaný čierny Minimálna
Zloženie: sezam lúpaný Minimálna trvanlivosť do: